Linneeas - angrefrist og informasjon

Vi er en familiebasert webshop. Vår tanke bak denne shop er å kunne tilby varer til god priser. Vi kommer å ta inn både fra rimeligere leverandører med lave priser såvel som fra leverandører fra England og USA med faste priser. Er det noe vare du ikke finner, hør deg av til oss. Vi kan kansje få fatt på denne vare. Du kan og hente her på adresse for webshop. Velkommen. Det blir på sikt en utsalgsbutikk, men per dags dato er det kun bestilling og henting på adresse webshop.
 
 
Vi tar ferie fra tid til annen og da kan det bli noen forsinkelser. Dette blir oppdatert i webshopen. Velkommen til en god handel. Det kan bli varer som blir utsolgt og noe ventetid på men stort sett skal lager være oppdatert samt nye varer annkommer nesten hver dag.
Er det noen spørsmål så velkommen å kontakt oss. 
 
Vær og obs på at noen varer står det at de ikke annkommer før et dato. Order vil da ikke bli sendt ut før varen annkommer til webshop.   Det kan oppstå forsinkelser fra leverandører som webshopen ikke kan påvirke.
 
Frakt; Vi har nå fast frakt på 39 kr denne er uten sporing. Frakt med sporing koster 155 kr.  Det kan bli noen forsinkelser under ferier og tilsvarende.  Vi kommer noen ganger ha størrelser i amerikanske mål og 1 inch er 2,54 cm

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er eks. fraktomkostninger. Du må være 18 år eller ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille varer hos oss.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du kan likevel benytte deg av angrefristen dersom du ikke ønsker å beholde varen. Se eget avsnittet om angrefrist.

Vår vareutvalg varierer hele tiden og vi tar forbehold om utsolgte varer, skrivefeil eller tekniske feil i produkt-, pris- og bildeinformasjon.

BETALINGSBETINGELSER

Betaling kan skje på følgende måte:

  1. Kontant v/henting
  2. Innbetaling til konto (betalinginformasjon fremkommer på ordrebekreftelsen du mottar)
  3. Paypal eller visa via paypal, samt Klarna

Etter at ordrebekreftelsen er sendt ut reserveres varene i 3 døgn. Såfremt ordren ikke er betalt innen den tid, slettes ordre. Faktura legges ved varene når disse sendes ut.

Alle forsendelser til utlandet kreves betalt ved bruk av Paypal

ANGREFRIST

Iht angrerettloven kan du angre på ditt kjøp innen 14 dager. Produktet skal da returneres i samme stand som du mottok det, ubrukt. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden. Muffinsformer kan ikke returneres. Reklamasjoner meldes straks varen er mottatt.

Vi har dessverre ikke mulighet til å behandle restordrer. Såfremt deler av en ordre ikke kan leveres kontaktes kunden før utsendelse.

 

Med Vennlig Hilsen
 
Lisbeth for
linneeas.no og linneas.no